Gardaus kebabo pagrindas – tinkamas lavašas!
Universalios duonos nėra! Iš to paties produkto neįmanoma pagaminti tikro kebabo, mėsainio ar apkepo – kiekvienam iš jų reikia ypatingos kokybės, unikalių reologinių savybių turinčios duonos. Mūsų įmonė užsiima specializuotų gaminių kebabams gamyba – kad visada galėtumėte būti tikri dėl paruošto produkto kokybės!
Kiekvienai duonos rūšiai sukūrėme kokybės profilį ir kiekviena partija atitinka optimalias šio profilio vertes, kurios užtikrina kiekvienos partijos gaminių kokybės stabilumą. Reologinės charakteristikos – tai rodiklių rinkinys, apibūdinantis tešlos savybes ir būklę viso technologinio proceso metu: nuo minkymo iki kepimo.



Lavašas
Ideali kokybė nepriekaištingo kebabo gamybai
Lavašas, libanietiška duona, arabiška pita – plokščia, apvali duona, tradici&scaron...


Itališka pita
Prieskonių kvapas, kuris nustebins kiekvieną
Itališka pita – viena populiariausių duonelių Apeninų pusiasalyje. Toks paprastas receptas, nedaug ingre...


Turkiška pita
Aukšta kokybė ir nepakartojamas skonis
Turkiška duona – tai vienas Stambulo ir Turkijos simbolių, kurio nereikia pristatyti. Traški, ry&...


Paninis
Gaminių įvairovė ir skonio fantazija
Paninis – itališka sumuštinių duona, kepama ant grotelių, kol tampa traški ir auksinės spa...


Mėsainių bandelės
Švelnus skonis ir subtilus kokybės aromatas
Šiuolaikinis gyvenimo tempas diktuoja savas taisykles – greito maisto pramonė aktyviai vystosi, mėsainia...


Sviestinė brijošė bandelė
Prancūzų kokybė, kurią gali išbandyti kiekvienas
Brijošė bandelė – tai mielinės sviestinės tešlos kepinys. Ši bandelė gali nustebinti kiekv...


Submarinas
Skani ne tik apvali sumuštinų bandelė
Submarinas – pailga bandelė, turinti švelnų minkštimą ir traškią plutelę. Kilęs iš ...