Kokybės kontrolė

Gero produkto kokybė tiesiogiai priklauso nuo žaliavų, iš kurių jis pagamintas. Mūsų įmonėje lavašai gaminami pagal specialų receptą. Todėl jų skonis puikiai perteikia tikros rytietiškos duonos skonį. Mūsų gaminiams kepti naudojami tik aukščiausios kokybės miltai, atitinkantys aukščiausius reikalavimus ir tarptautinius standartus. Tikrąją miltų vertę gali atskleisti tik tešlos savybės technologinio proceso metu. Tik žinodami ir pasitikėdami jų reologinėmis savybėmis, galite būti tikri dėl paruoštų gaminių kokybės. Todėl miltų kokybę vertiname pagal daugiau nei 16 reologinių parametrų.

demo
demo

Laboratorija

Mūsų laboratorija, kuri yra viena geriausiai įrengtų laboratorijų Baltijos šalyse, aprūpinta modernia „Chopin“ laboratorine įranga. Tai leidžia mūsų specialistams įvertinti miltų savybes kiekviename technologinio proceso etape: kaip bus minkoma tešla, kokios bus jos savybės formuojant, kylant ir kepant, kokia bus paruošto produkto išvaizda ir struktūra.