Naminis kebabas su vištiena

Paruošimo laikas: 30 min.

Porcijų skaičius: 3

Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė: 2 vnt.
  • Malti juodieji pipirai: pagal skonį
  • Česnakas: 10 skiltelių
  • Paprika: 1 vnt.
  • Grietinė: 100 g
  • Agurkai: 2 vnt.
  • Druska: pagal skonį
  • Pomidorai: 2 vnt.
  • Lavašas: 3 vnt.
  • Kopūstai: 1 vnt.
  • Raudonieji svogūnai: 1 vnt.
  • Džiovinti prieskoniai: 1 arb. š.
  • Augalinis aliejus: 4 valg. š.

Paruošimo būdas

  • Paruoškite padažą: grietinę sumaišykite su česnaku, druska ir pipirais.  
  • Vištienos krūtinėlę supjaustykite smulkiais kubeliais ir nuolat maišydami apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol iškeps.
  • Iškeptą mėsą palikite atvėsti ir supjaustykite dar smulkesniais gabalėliais.
  • Agurkus, papriką, pomidorus ir svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais arba nedideliais norimos formos gabalėliais.
  • Smulkiai supjaustykite kopūstus.
  • Pusę lavašo aptepkite padažu.
  • Dėkite ant lavašo vištieną ir paruoštas daržoves.
  • Pradėdami iš dešinės pusės tvirtai susukite kebabą. Nedelsiant apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
  • Patiekalas paruoštas!
  • Skanaus!