Aštrus kebabas su jautiena

Paruošimo laikas: 30 min.

Porcijų skaičius: 3

Ingredientai:
  • Lavašas: 3 vnt.
  • Kopūstai: 200 g
  • Jautiena: 250-300 g
  • Druska: pagal skonį
  • Šviežias agurkas: 1 vnt.
  • Paprika: 0,5 vnt.
  • Aštrūs pipirai: 0,5 vnt.
  • Pomidorai: 2 vnt.
  • Svogūnai: 0,5 vnt.
  • Sojų padažas: 1 valg. š.
  • Citrinų sultys: 1 valg. š.
  • Cukrus: 1 arb. š.
  • Majonezas: 3 valg. š.
  • Kečupas: 1 valg. š.
  • Česnakai: 2 skiltelės

Paruošimo būdas

  • Paruoškite padažą: grietinę sumaišykite su česnaku, druska ir aštriais pipirais.
  • Smulkiai supjaustykite kopūstus.
  • Šviežią agurką, pomidorus ir papriką supjaustykite šiaudeliais.
  • Nedideliame augalinio aliejaus kiekyje apkepkite smulkiai supjaustytą jautieną, dėkite svogūnus. Dėkite į mėsą sojų padažo šaukštelį, citrinų sulčių ir cukrų. Palaukite, kol atvės.
  • Lavašą aptepkite plonu padažo sluoksniu ir sluoksniais uždėkite: kopūstus, mėsą, agurkus, papriką ir aitriąją papriką, pomidorus ir svogūnus.
  • Lavašą tvirtai susukite, užlenkite kraštus.
  • Apkepkite kebabą sausoje keptuvėje, kol susidarys traški plutelė.
  • Patiekalas paruoštas!
  • Skanaus!