Gardaus kebabo pagrindas – tinkamas lavašas!

Universalios duonos nėra! Iš to paties produkto neįmanoma pagaminti tikro kebabo, mėsainio ar apkepo – kiekvienam iš jų reikia ypatingos kokybės, unikalių reologinių savybių turinčios duonos. Mūsų įmonė užsiima specializuotų gaminių kebabams gamyba – kad visada galėtumėte būti tikri dėl paruošto produkto kokybės!

Kiekvienai duonos rūšiai sukūrėme kokybės profilį ir kiekviena partija atitinka optimalias šio profilio vertes, kurios užtikrina kiekvienos partijos gaminių kokybės stabilumą. Reologinės charakteristikos – tai rodiklių rinkinys, apibūdinantis tešlos savybes ir būklę viso technologinio proceso metu: nuo minkymo iki kepimo.

demo
Lavašas

Lavašas

Ideali kokybė nepriekaištingo kebabo gamybai

Lavašas, libanietiška duona, arabiška pita – plokščia, apvali duona, tradici&scaron...

Daugiau

demo
Itališka pita

Itališka pita

Prieskonių kvapas, kuris nustebins kiekvieną

Itališka pita – viena populiariausių duonelių Apeninų pusiasalyje. Toks paprastas receptas, nedaug ingre...

Daugiau

demo
Turkiška pita

Turkiška pita

Aukšta kokybė ir nepakartojamas skonis

Turkiška duona – tai vienas Stambulo ir Turkijos simbolių, kurio nereikia pristatyti. Traški, ry&...

Daugiau

demo
Paninis

Paninis

Gaminių įvairovė ir skonio fantazija

Paninis – itališka sumuštinių duona, kepama ant grotelių, kol tampa traški ir auksinės spa...

Daugiau

demo
Mėsainių bandelės

Mėsainių bandelės

Švelnus skonis ir subtilus kokybės aromatas

Šiuolaikinis gyvenimo tempas diktuoja savas taisykles – greito maisto pramonė aktyviai vystosi, mėsainia...

Daugiau

demo
Sviestinė brijošė bandelė

Sviestinė brijošė bandelė

Prancūzų kokybė, kurią gali išbandyti kiekvienas

Brijošė bandelė – tai mielinės sviestinės tešlos kepinys. Ši bandelė gali nustebinti kiekv...

Daugiau

demo
Submarinas

Submarinas

Skani ne tik apvali sumuštinų bandelė

Submarinas – pailga bandelė, turinti švelnų minkštimą ir traškią plutelę. Kilęs iš ...

Daugiau