
Naminis kebabas su vištiena
Paruošimo laikas: 30 min.
Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
- Vištienos krūtinėlė: 2 vnt.
- Malti juodieji pipirai: pagal skonį
- Česnakas: 10 skiltelių
- Paprika: 1 vnt.
- Grietinė: 100 g
- Agurkai: 2 vnt.
- Druska: pagal skonį
- Pomidorai: 2 vnt.
- Lavašas: 3 vnt.
- Kopūstai: 1 vnt.
- Raudonieji svogūnai: 1 vnt.
- Džiovinti prieskoniai: 1 arb. š.
- Augalinis aliejus: 4 valg. š.
Paruošimo būdas
- Paruoškite padažą: grietinę sumaišykite su česnaku, druska ir pipirais.
- Vištienos krūtinėlę supjaustykite smulkiais kubeliais ir nuolat maišydami apkepkite įkaitintame augaliniame aliejuje, kol iškeps.
- Iškeptą mėsą palikite atvėsti ir supjaustykite dar smulkesniais gabalėliais.
- Agurkus, papriką, pomidorus ir svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais arba nedideliais norimos formos gabalėliais.
- Smulkiai supjaustykite kopūstus.
- Pusę lavašo aptepkite padažu.
- Dėkite ant lavašo vištieną ir paruoštas daržoves.
- Pradėdami iš dešinės pusės tvirtai susukite kebabą. Nedelsiant apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių.
- Patiekalas paruoštas!
- Skanaus!